دیدار فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر با رئیس دانشگاه ولایت

۲۳ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۴۹۱ اخبار
تعداد بازدید:۳۳
سرهنگ مرتضی نوری‌پناه، فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر و دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه ولایت، در جلسه‌ای که صبح امروز یکشنبه ۲۳ شهریورماه در محل حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، درباره راه‌های تقویت همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو کردند.
دیدار فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر با رئیس دانشگاه ولایت

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه ولایت، این دیدار صبح امروز یکشنبه، ۲۳ شهریورماه، با تمرکز بر نقش بنیادین دانشگاه در کمک به ترویج امنیت پایدار در سطح شهرستان انجام شد. سرهنگ نوری‌پناه ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ولایت با اشاره به اینکه امنیت تنها یک مقوله انتظامی نیست، بلکه یک پدیده اجتماعی و فرهنگی است، بر اهمیت مشارکت جامعه دانشگاهی در تحلیل و حل مسائل امنیتی تاکید کرد.

 وی اظهار داشت: دانش و پژوهش‌های دانشگاهی می‌تواند به عنوان موتور محرک برای شناسایی ریشه‌های جرائم و آسیب‌های اجتماعی عمل کند و راهکارهای مبتنی بر علم را برای نیروی انتظامی فراهم آورد.

دکتر پیری نیز در این دیدار ضمن عرض خیرمقدم به فرمانده انتظامی و هیئت همراه، آمادگی دانشگاه ولایت را برای همکاری در پروژه‌ های تحقیقاتی و اجرایی مشترک اعلام کرد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت فکری و علمی جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت در زمینه‌ های مرتبط با علوم‌انسانی به‌ویژه" جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و حقوق" میتواند به نیروی انتظامی در برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای پیشگیری ازوقوع جرم و افزایش آگاهی عمومی کمک شایانی کند.

همچنین، برگزاری دوره‌های آموزشی آشنایی با آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی ویژه دانشگاهیان با حضور کارشناسان پلیس فتا، از جمله مواردی بود که در این دیدار مورد توافق قرار گرفت.

گفتنی است این دیدار، نقطه عطفی در همکاری‌های آینده میان دو نهاد مهم شهرستان ایرانشهر است و نشان میدهد که توسعه و امنیت در گرو هم‌افزایی و تشریک مساعی نهادهای مختلف است.